Moderatorët e Sesioneve

Dr. Erika Bejko

Erika Bejko mbulon në fushën e saj të studimit çështje të tilla si:  metodologjia e kërkimit shkencor, zhvillimi i qëndrueshëm, bashkëpunimi ndërkombëtar, zhvillimi lokal dhe ndryshimin social. Ajo u diplomua në Universitetin e Tiranës në vitin 1997 dhe më pas mori dy Diploma Master në Universitetin Katolik të Lyonit “Zhvillimi Lokal”, 2005 dhe Universiteti “Administrim […]

PhD. Marsela Dauti

Ekspertiza kërkimore e Dr. Dautit fokusohet tek demokratizimi dhe mënyrat sesi ai shpaloset në nivel lokal. Dr. Dauti ka shqyrtuar çështje që lidhen me përfshirjen e komuniteteve në vendimmarrjen lokale, kuotat gjinore në politikë, dhe përdorimin e evidencës në politikëbërje. Puna kërkimore e Dr. Dautit është botuar në Revistën Ndërkombëtare të Mirëqenies Sociale, Revistën Ndërkombëtare […]

Dr. Monika Taçi

Previous Next

Dr. Eris Dhamo

Teacher of month Eris Dhamo Teacher Courses: Featured Puna sociale në nivelin makro të praktikës (advokacia, politikat e mbrojtjes sociale, kuadri ligjor, etj.) Punonjësit e mbrojtjes sociale dhe situatat e emergjencës – (Ri)shikimi i planit të emergjencës 2 orë Eris Dhamo Punonjësit e mbrojtjes sociale dhe situatat e emergjencës – (Ri)shikimi i planit të emergjencës […]

Dr. Erika Bejko

Previous Next

Prof. Asoc. Dr. Elona Dhëmbo

Teacher of month Elona Dhëmbo Teacher Courses: Puna sociale në nivelin makro të praktikës (advokacia, politikat e mbrojtjes sociale, kuadri ligjor, etj.) Migrimi dhe Puna Sociale 2 orë Elona Dhëmbo Migrimi dhe Puna Sociale Migrimi dhe Puna Sociale Në të gjithë botën, njerëzit janë në lëvizje – studentë ndërkombëtarë, punëtorë të kualifikuar, migrantë ekonomikë, pensio… […]

Bashkohu me ne për tu bërë një Instruktor

Për të qenë pjesë e jona Ju duhet së pari të ndiqni trajnimet tona. Gjtihashtu duke shprehur interesin tuaj për të qenë pjesë e hapësirës së profesionistëve "Këndi Digjital
Regjistrohu për instruktor

Jeni studentë apo punonjës të ri

Dëshironi të ndiqni trajnimet tona!? Tani edhe më thjeshtë dhe më pranë jush, platforma "Këndi Digjital"do të mundësoj trajnime online me profesionistët e fushës.
Regjistrohu për të ndjekur trajnimet
Ju i kontrolloni të dhënat tuaja
Fakulteti i Shkencave Sociale, Departamenti i Punës Sociale (Universiteti i Tiranës) ruan disa informacione të vogla ne shfletuesin tuaj për të siguruar saktësine e funksionimit të faqes. Ju mund të refuzoni këtë cilësi duke shtypur butonin Refuzoj ose vizitoni Politikat e privatësisë për më shumë informacion.
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.