Contact Info:

Adresa:

Bulevardi "Gjergj Fishta", Fakulteti i Shkencave Sociale, Departamenti i Punës Sociale. Universiteti i Tiranës.

Phone:

+355 2230369

Location Info:

Posta:

  [stmgdpr "Unë pranoj kushtet (I agree with storage and handling of my data by this website.)"]

  Kontakt:

  Prof. Asoc. Dr. Eliona Kulluri (Bimbashi)

  Përgjegjëse Departamentit të Punës Sociale dhe Politikës Sociale
  Phone: Tel +355 2230369
  Ju i kontrolloni të dhënat tuaja
  Fakulteti i Shkencave Sociale, Departamenti i Punës Sociale (Universiteti i Tiranës) ruan disa informacione të vogla ne shfletuesin tuaj për të siguruar saktësine e funksionimit të faqes. Ju mund të refuzoni këtë cilësi duke shtypur butonin Refuzoj ose vizitoni Politikat e privatësisë për më shumë informacion.
  This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.