Enrolled: 103 students
Duration: 14:00 - 16:00
Lectures: 1
Video: 120
Level: Beginner

Arkiva

Orari i punës

Monday 8:30 am - 16.00 pm
Tuesday 8:30 am - 16.00 pm
Wednesday 8:30 am -16.00 pm
Thursday 8:30 am -16.00 pm
Friday 8:30 am -16.00 pm
Saturday Closed
Sunday Closed

Fusha e menaxhimit është e lidhur ngushtë me arritjen e objektivave të punonjësit social dhe organizatës në të cilën vepron. Menaxhimi konsiderohet si art dhe shkencë. Ai është arti i fuqizimit për të funksionuar më mirë dhe në mënyrë produktive. Shkencë e bën mënyra e aplikimit të tij. Menaxhimi bazohet në katër funksione kryesore: planifikimin, organizimin, drejtimin dhe kontrollin.

Menaxhimi fokusohet tek punonjësit social në organizata me fokus të dyfishtë, perspektivën afatshkurtër dhe afatgjatë. Procesi i menaxhimit përfshin formimin e një vizioni strategjik, vendosjen e qëllimit dhe objektivave, hartimin e një strategjie dhe më pas zbatimin e saj. Në këtë teme do të diskutohen edhe karakteristikat të cilat parashikojnë sukses profesional dhe personal, si dhe sfidat për të ardhmen.

1
Pyetesor vetëvlerësimi: SI TË BËHEMI MENAXHER EFEKTIV?
5 questions
2
Online: SI TË BËHEMI MENAXHER EFEKTIV?
2:00

“Si të bëhemi menaxher efektiv?”

Prof. Asoc. Dr. Artur Rada

Online: 12 Shtator 2023, ora 14.00 - 16.00

Fusha e menaxhimit është e lidhur ngushtë me arritjen e objektivave të punonjësit social dhe organizatës në të cilën vepron. Menaxhimi konsiderohet si art dhe shkencë. Ai është arti i fuqizimit për të funksionuar më mirë dhe në mënyrë produktive. Shkencë e bën mënyra e aplikimit të tij. Menaxhimi bazohet në katër funksione kryesore: planifikimin, organizimin, drejtimin dhe kontrollin.

Menaxhimi fokusohet tek punonjësit social në organizata me fokus të dyfishtë, perspektivën afatshkurtër dhe afatgjatë. Procesi i menaxhimit përfshin formimin e një vizioni strategjik, vendosjen e qëllimit dhe objektivave, hartimin e një strategjie dhe më pas zbatimin e saj. Në këtë teme do të diskutohen edhe karakteristikat të cilat parashikojnë sukses profesional dhe personal, si dhe sfidat për të ardhmen. 

Be the first to add a review.

Please, login to leave a review
Ju i kontrolloni të dhënat tuaja
Fakulteti i Shkencave Sociale, Departamenti i Punës Sociale (Universiteti i Tiranës) ruan disa informacione të vogla ne shfletuesin tuaj për të siguruar saktësine e funksionimit të faqes. Ju mund të refuzoni këtë cilësi duke shtypur butonin Refuzoj ose vizitoni Politikat e privatësisë për më shumë informacion.
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.