Teacher Courses

New
Puna sociale në nivelin mexo të praktikës (shërbimet e integruara, puna me familjen, grupin, komunitetin, etj.)
120
Free
Parandalimi dhe ndërhyrja në shkollë Prof. Asoc. Dr. Fiona TODHRI Online: 13 Korrik 2023, ora 14.00 – 16.00 Larmia e problemeve me të cilat ë...
Beginner
1 Lectures
120
Ju i kontrolloni të dhënat tuaja
Fakulteti i Shkencave Sociale, Departamenti i Punës Sociale (Universiteti i Tiranës) ruan disa informacione të vogla ne shfletuesin tuaj për të siguruar saktësine e funksionimit të faqes. Ju mund të refuzoni këtë cilësi duke shtypur butonin Refuzoj ose vizitoni Politikat e privatësisë për më shumë informacion.
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.