Sesioni Online PUNA NË GRUP ETIKA DHE DILEMA

Meeting date June 27, 2023 2:00 pm
Join in browser Join in zoom app
“Puna në grup; Etika dhe Dilema” Prof.Asoc.Dr. Juliana Ajdini Online: 29 qershor2023, ora 14.00 - 16.00
Ju i kontrolloni të dhënat tuaja
Fakulteti i Shkencave Sociale, Departamenti i Punës Sociale (Universiteti i Tiranës) ruan disa informacione të vogla ne shfletuesin tuaj për të siguruar saktësine e funksionimit të faqes. Ju mund të refuzoni këtë cilësi duke shtypur butonin Refuzoj ose vizitoni Politikat e privatësisë për më shumë informacion.
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.