Online Punonjësit e mbrojtjes sociale dhe situatat e emergjencës – (Ri)shikimi i planit të emergjencës

Meeting date May 23, 2023 1:45 pm
Join in browser Join in zoom app
Dr. Eris Dhamo Online: 23 maj 2023, ora 14.00 - 16.00
Ju i kontrolloni të dhënat tuaja
Fakulteti i Shkencave Sociale, Departamenti i Punës Sociale (Universiteti i Tiranës) ruan disa informacione të vogla ne shfletuesin tuaj për të siguruar saktësine e funksionimit të faqes. Ju mund të refuzoni këtë cilësi duke shtypur butonin Refuzoj ose vizitoni Politikat e privatësisë për më shumë informacion.
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.