Online: PUNA NDËRDISIPLINORE ME RASTET DHE POZITA E PUNONJËSIT SOCIAL SI PJESË E EKIPIT

Meeting date January 15, 2024 2:00 pm
Join in browser Join in zoom app
Ju i kontrolloni të dhënat tuaja
Fakulteti i Shkencave Sociale, Departamenti i Punës Sociale (Universiteti i Tiranës) ruan disa informacione të vogla ne shfletuesin tuaj për të siguruar saktësine e funksionimit të faqes. Ju mund të refuzoni këtë cilësi duke shtypur butonin Refuzoj ose vizitoni Politikat e privatësisë për më shumë informacion.
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.