Online “Fotozë” (Photovoice): Të përfshish komunitetet në kërkim dhe advokim për ndryshim social

Meeting date September 21, 2023 2:00 pm
Join in browser Join in zoom app
Prof. Asoc. Dr. Marsela Dauti dhe Dr. Erika Bejko (Moderatore) E ftuar: Migena Nako, Qendra për Zhvillimin e Shoqërisë Civile, Durrës Online: 21 shtator 2023, ora 14.00 - 16.00
Ju i kontrolloni të dhënat tuaja
Fakulteti i Shkencave Sociale, Departamenti i Punës Sociale (Universiteti i Tiranës) ruan disa informacione të vogla ne shfletuesin tuaj për të siguruar saktësine e funksionimit të faqes. Ju mund të refuzoni këtë cilësi duke shtypur butonin Refuzoj ose vizitoni Politikat e privatësisë për më shumë informacion.
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.